• -300 Lekë
Beauty Of Joseon Hanbang Serum Discovery Kit

Beauty Of Joseon Hanbang Serum Discovery Kit

3 500 Lekë
3 200 Lekë Ruaj 300 Lekë
pa TVSH

Cfare eshte?

Nje set nga Beauty of Joseon qe permban 4 serume te vegjel, si nje menyre perfekte per te gjetur te preferuarin tuaj nga brandi ose per ti alternuar ne rutinen tuaj. Permban serumin anti -akne, anti-rrudhe, ndricues dhe qetesues.
Calming Serum : Green Tea + Panthenol :10ml
Glow Serum : Propolis + Niacinamide 10ml
Glow Deep Serum : Rice + Alpha-Arbutin 10ml
Revive Serum : Ginseng + Snail Mucin 10ml

Perdorimi: Ne mengjes dhe ne darke, ne lekure te paster, para aplikimit te kremit hidratues

I pershtatshem
: per te gjitha llojet e lekurave

Cfare eshte?

Nje set nga Beauty of Joseon qe permban 4 serume te vegjel, si nje menyre perfekte per te gjetur te preferuarin tuaj nga brandi ose per ti alternuar ne rutinen tuaj. Permban serumin anti -akne, anti-rrudhe, ndricues dhe qetesues.

Calming Serum : Green Tea + Panthenol

Glow Serum : Propolis + Niacinamide

Glow Deep Serum : Rice + Alpha-Arbutin

Revive Serum : Ginseng + Snail Mucin


Perdorimi: Ne mengjes dhe ne darke, ne lekure te paster, para aplikimit te kremit hidratues

I pershtatshem
: per te gjitha llojet e lekurave

9 Artikuj