Peripera Ink The Velvet Lip Tint 002 Celeb Deep Rose

Peripera Ink The Velvet Lip Tint 002 Celeb Deep Rose

1 500 Lekë
pa TVSH
Lip Tints me finish velvet qe qendrojne shume gjate ne buze dhe i japin asaj nje ndjesi zbutjeje.
Nuanca shume te pigmentuara qe lene ngjyra te theksuara ne buze.
Teksture shume e holle dhe e lehte per tu mbajtur pergjate dites. Nuanca te ndryshme


Pershkrimi:

Lip Tints me finish velvet qe qendrojne shume gjate ne buze dhe i japin asaj nje ndjesi zbutjeje.
Nuanca shume te pigmentuara qe lene ngjyra te theksuara ne buze.
Teksture shume e holle dhe e lehte per tu mbajtur pergjate dites. Nuanca te ndryshme

PERIPERA
4 Artikuj